GALERIE FOTO: Box – Focșăneanul Vasile Nedelcu, la primul joc la profesioniști!

0
120

 

  • Astă seară, la York Hall, Benthal Green, Vasile Nedelcu îl va întâlni pe britanicul Lee Wiliams

 

          Boxerul focșănean Vasile Nedelcu, format la CS Unirea Focșani, în sala de pe Aleea Stadionului din Complexul Milcovul Sud, va face primul său pas dintr-o nouă existență a sa: cea de sportiv profesionist. În lumea dură a boxului profesionist, o lume a celor cu adevărat puternici, valoroși, curajoși, își va face intrarea cu un meci împotriva britanicului Lee Wiliams, la categoria superușoară.          Adversarul său are puțină experiență la profesioniști, unde a disputat două meciuri, primul la 16 iulie 2018, al doilea, la 27 octombrie 2018.

          Vasile Nedelcu, care este rezident la Stonebridge în Londra și este manageriat de Steve Goodwin, a făcut o foarte bună pregătire pentru prima sa experiență ca profesionist, pe care Monitorul de Vrancea i-o dorește încununată cu victorie și plină de reușite în meciurile ce vor veni!

Cu puțin timp în urmă, Vasile Nedelcu posta pe pagina sa de facebook: ”A mai rămas puțin până voi urca în ring, totul este pregătit. Vă aștept în număr cât mai mare să mă susțineți pe data de 24, am nevoie de susținerea voastră!”

Cu siguranță că toți cei care îi sunt prieteni sau doar sunt susținători ai boxerilor români îi vor fi alături și se vor bucura la finalul galei care va începe la ora 17,30, de victoria focșăneanului Vasile Nedelcu în prima lui dispută ca boxer profesionist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here