ULTIMA ORĂ! FOTO! Coliziune între un autoturism și o căruță la Vidra; căruțașul a fost rănit grav

3
6541

Un accident rutier s-a produs în această seară (sâmbătă) pe raza comunei Vidra. Potrivit primelor informații, un autoturism și o căruță au intrat în coliziune.

În urma impactului, căruțașul a fost foarte grav rănit. În prezent, victimei îi sunt aplicate manevre de resuscitare.

La fața locului au ajuns atât polițiști, cât și un echipaj de ambulanță și pompierii.

UPDATE 1!

Potrivit IPJ Vrancea, a fost declarat decesul căruțașului.

„Conducătorul auto, un bărbat, de 38 de ani, din Galați, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 1, 05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victima este un bărbat de 42 de ani, din Vidra“, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

UPDATE 2!

În jurul orei 17:40 forțele de intervenție din cadrul Stației de Pompieri Vidra au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Vidra. În urma impactului dintre un atelaj și un autoturism a rezultat o victimă. Victima, conducătorul atelajului, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 42 de ani, la ajungerea echipajelor de intervenție se afla deja în stop cardio respirator. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, victima a fost declarată decedată de echipajul SAJ aflat la fața locului.

ISU Vrancea

3 COMENTARII

  1. Oamenii buniii ADICÃ DRAGII CONDUCÃTORII CÂND VÃ URCAȚII LA VOLAN FIȚII CONŞTIENȚII ŞII NU MAI CONSUMAȚII ALCOOL (CEL PUȚIN 2 ZILE ÂNAINTE DE A VÃ URCA IN MAŞINÃ)NU MAI DAȚI VINA CELUI DECEDAT.DZEU SA-L IERTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here