Fiica actorului Idris Elba a fost numită Ambasadoare a Globurilor de Aur ediţia 2019

0
151

Isan Elba, fiica actorului britanic Idris Elba, a fost numită Ambasadoare a Globurilor de Aur pentru ediţia 2019 de către Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), calitate în care va participa la ceremonie, va înmâna premii şi va colabora cu o organizaţie nonprofit pentru o cauză umanitară la alegerea ei, transmite The Wrap. „Mă simt onorată să primesc acest titlu şi să mă folosesc de el nu doar pentru a spori vizibilitatea cauzelor susţinute de HFPA dar şi pentru cauzele în care eu cred. Sănătatea mentală, în special în rândul afro-americanilor, reprezintă cauza despre care vreau să vorbesc. Există un stigmat şi am prieteni care se luptă cu acest stigmat. Trebuie să le oferim tinerilor puterea de nu se teme să solicite ajutor”, a declarat ea.

HFPA a modificat anul trecut această poziţie onorifică în cadrul galei de decernare a Globurilor de Aur din „Miss Golden Globe” în „Golden Globe Ambassador”, în încercarea, motivată de raţiuni ce ţin de corectitudinea politică, de a face această poziţie neutră din punct de vedere al genului. Conform tradiţiei galelor Golden Globes, această poziţie este oferită copilului unui actor celebru. La ultima gală această poziţie i-a revenit lui Simone Garcia Johnson, fiica lui Dwayne Johnson.

Ediţia din 2019 a Galei Globurilor de Aur se va desfăşura la Beverly Hilton la 6 ianuarie şi va fi transmisă live de NBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here