Handbal, Liga Națională – Gazdele meritau mai mult!

0
1

 

  • CSM Focșani 2007 – AHC Dunărea Călărași 29-30 (16-12)

 

Formația CSM Focșani 2007: Tevzadze, Marocico – Ragea – 1, Pătru – 2, Posa, Moisă – 4, Popovici – 1, Hagiu – 1, Miroiu – 8, Țuțu – 6, Hrimiuc – 2, Mocanu – 3, Rață, Eros, Sladic – 1, Năstăsie.

 

          CSM Focșani 2007 a întâlnit, duminică, 11 noiembrie, de la ora 17,30, în Sala Polivalentă, vecina de clasament AHC Dunărea Călărași. Gazdele au avut 45 de minute de joc foarte bun, cu care și-au dominat valoroșii adversari. În prima repriză, focșănenii s-au aflat mereu în fața călărășenilor cu unul-două goluri, pentru ca în ultimele trei minute să se desprindă la 4 goluri, cu o evoluție care i-a entuziasmat pe numeroșii spectatori care au umplut și de acesată dată Sala Polivalentă.

În prima parte a reprizei a doua, gazddele au continuat să fie mai productive și au dus scorul la 17-12, 22-16, 24-18, după care a urmat o perioadă de aproape totală secetă pentru ei. Au mai înscris până la final doar de cinci ori, în timp ce oaspeții au trimis de 12 ori mingea în plasa porții, altfel, excelentului Tevzadze. Cu jumătate de minut înainte de încheierea partidei, oaspeții conduceau cu 28-27, a egalat pe un contraatac Popovici și părea că meciul se va încheia la egalitate. Nici prea bine, dar nici prea rău pentru CSM 2007. Însă imediat Gabriel Bujor a arătat de ce este jucător de națională: a sprintat spre poarta lui Shota, s-a înălțat și și-a dus echipa în avantaj când mai erau 7 secunde de joc. Antrenorul Sandu Iacob a cerut timp de odinhă, a pus la puncte schema care să ducă la gol, așa cum se întâmplase cu CSM București. De această dată după prima pasă arbitrii au dictat forțare în atac și Dunărea Călărași a rămas cu golul în plus, cel al unei victorii pe care ar fi meritat-o gazdele!

În urma rezultatului de duminică, 11 noiembrie, CSM Focșani 2007 a coborât pe locul al șaselelea al clasamentului.

Mâine, 14 noiembrie, focșănenii vor juca de la ora 18:00, cu Minaur Baia Mare, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here