Fotbal: La câteva secunde de victorie! ACSM Piatra Neamț – CSM Focșani 2007 1-1 (0-1)

0
229

Formații

CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru, Parlac, Beșa (67 Panaite), Mihai – Manu (91 Paizan), Lupu, Negoescu, Pădineanu (69 Popa) – Pasăre, Lăudatu (70 Duca).

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț: Barna – Dumbrăvean (22 Oteliță), Rusu, Andreș, Strat – Rotaru, Toma, Robert Vasile, Copot-Barb, Pîntea, Țapu (64 Cuibari).

 

CSM Focșani 2007 a terminat la egalitate, sâmbătă, 10 noiembrie, un meci în care a avut avantaj până la ultima fază a meciului, disputat în compania ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, în deplasare. Oaspeții au deschis scorul prin Pădineanu, în minutul 45, când mijlocașul Focșaniului a reluat imparabil, cu un șut la vinclu, mingea venită din respingerea gazdelor de după o lovitură de colț. În prima repriză, pe fondul unui joc echilibrat, nemțenii au încercat să pătrundă spre careul focșănenilor prin combinații, dejucate de apărarea adversă, în timp ce fotbaliștii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au replicat prin contre, la capătul uneia dintre acestea mingea șutată de Lupu în minutul 15 lovind barele la vinclu! Ceahlăul a avut două situții mai periculoase, la acțiunile lui Copot-Barb, dar Dogaru a fost la datorie!

După golul lui Pădineanu din ultimul minut al primei reprize, putea veni o nouă reușită a oaspeților, la începutul părții a doua a întâlnirii, când Pasăre a preluat o minge trimisă înapoi de Andreș, a sprintat spre poartă, dar a fost faultat de Rusu care a primit cartonașul roșu și a fost eliminat. Cu un om mai puțin în teren, gazdele au avut acțiunile mai periculoase, însă Dogaru a respins mingea trimisă la vinclu la colțul scurt de Pîntea, în minutul 59, iar în minutul 90, Salaoru a respins din fața liniei porții mingea trecută de Toma pe lângă Dogaru. Egalarea a survenit în minutul 90+5, când Copot-Barb a transformat penaltiul acordat în urma unui fault făcut de Panaite în propriul careu.

În urma acestui rezultat, CSM Focșani 2007 se află pe locul al șaselea al clasamentului.

În etapa următoare, pe 17 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu Gloria Buzău.    

Foto, facebook ACSM Ceahlăul Piatra Neamț    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here