ULTIMA ORĂ! Un tânăr de 23 de ani a intrat în casa unei femei de 81 de ani și a încercat să o violeze; bărbatul a fost reținut

0
2461

Bărbat cercetat pentru violare de domiciliu și tentativă la viol, reținut de polițiști
La data de 08.11.2018, ora 07.20, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați de către o femeie, din comuna Sihlea, jud. Vrancea, cu privire la faptul că o consăteană, în vârstă de 81 de ani, ar fi fost violată în propria casă de un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din aceeași comună, în seara zilei de 07.11. a.c., în jurul orei 23.00.
Din primele verificări efectuate la fața locului rezultă faptul că bărbatul ar fi pătruns fără drept în seara zilei de 07.11.2018 în casa bătrânei și ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, însă ulterior a părăsit locuința.
Cel în cauză a fost identificat de polițiști iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la viol.
De asemenea, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here