Șofer de autobuz judecat după ce a accidentat mortal un biciclist

0
1726

Un bărbat de 63 de ani, din Focșani, șofer de autobuz, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Conform rechizitoriului, fapta pentru care șoferul va fi judecat a fost comisă în dimineața zilei de 16 mai a.c., la ora 6.50, pe DN 23, în comuna Răstoaca.

Anchetatorii au stabilit că șoferul, în timp ce conducea un autobuz, a efectuat manevra de depășire a unui biciclist, față de care nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă, accidentându-l. În urma impactului, bărbatul care se deplasa cu bicicleta a suferit răni grave și a decedat. La audieri, șoferul a recunoscut fapta.

Într-o informare a poliției, de la momentul accidentului, se arăta că „în jurul orei 6.50, pe DN23, în localitatea Răstoaca, un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autobuz, nu a păstrat distanța laterală în mers și a acroșat  un biciclist, de 54 de ani, din localitate. Din nefericire, în urma impactului, biciclistul a decedat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here