Comisarul șef Daniel Tulbure, adjunct al șefului IPJ Vrancea pe linie de Investigații criminale

1
481

Comisarul șef Daniel Tulbure este de ieri, prin concurs, adjunct al inspectorului șef al IPJ Vrancea, pe linie de Investigații criminale. El a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcții, organizat miercuri de Inspectoratul General al Poliției Române.

Comisarul șef Daniel Tulbure a fost împuternicit adjunct al inspectorului șef al IPJ Vrancea la data de 10 mai 2017 şi „a controlat activitatea Inspectoratului, pe liniile de muncă date în competenţă, desfăşurând activităţi operative în cauze de importanţă deosebită și răspunzând de evoluţia fenomenului infracţional, pe liniile de muncă date în responsabilitate prin dispoziţia şefului inspectoratului”. În perioada 2011 – 2012 comisar șef Daniel Tulbure a ocupat funcția de şef serviciu la Serviciul resurse umane.

Comisarul șef Daniel Tulbure face echipă în conducerea IPJ Vrancea cu comisarul șef Remus Nica, inspector șef al IPJ Vrancea, și comisarul șef Vasile Marin. Acesta din urmă a promovat luni concursul pentru ocuparea funcției de adjunct al inspectorului șef pe linie de ordine publică și siguranță rutieră. „A fost un examen solicitant, dar a trecut. Acum pot spune că fac parte oficial din echipa managerială a IPJ Vrancea și mă bucur că vom continua în aceeași formulă, în care am început în urmă cu un an și jumătate. Ne dorim să continuăm cu aceleași gânduri, cu care am și început, să ne facem treaba așa cum știm noi mai bine, să ne ajutăm colegii care sunt în funcții de execuție și, bineînțeles, să fim alături de comunitate, pentru că asta înseamnă să fim alături practic de familiile noastre. Nu sunt vrâncean, dar din 2002 mă simt ca un vrâncean”, ne-a declarat comisarul șef Daniel Tulbure.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here