ULTIMA ORĂ! VIDEO! Descoperire macabră: Pompierii au găsit UN PICIOR DE OM într-un canal din Focșani

0
8361

Pompierii au fost solicitați să intervină în această dimineață pentru salvarea unei persoane, posibil căzută într-un canal din Focșani, zona Castelul de Apă de lângă unitățile militare din Sud. Ajunși la fața locului, salvatorii au făcut o descoperire macabră: au găsit un picior de om. Vom reveni cu informații.

UPDATE! O bandă galbenă pe care scrie „Poliția nu treceți” înconjoară zona pentru a interzice accesul curioșilor. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale sunt la fața locului. Piciorul de om pare să fi fost ars, anchetatorii vorbind despre o posibilă incendiere. Un pompier s-a băgat în canal cu un cârlig lung, probabil pentru a mai scoate ceva.

Vom reveni.

Se pare că turnul este plin de gunoaie, anchetatorii solicitând o echipă de la CUP Salubritate care să scoată deșeurile, astfel încât locul să poată fi cercetat. Sunt scoși saci plini cu gunoaie.

Oamenii care locuiesc în zonă povestesc că în turn se mai adăposteau noaptea oameni ai străzii, care pătrundeau înăuntru printr-o gaură din poartă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here