CATALOGUL ELECTRONIC ar putea fi implementat în semestrul doi în școlile din Focșani

0
1540

Continuăm investițiile în modernizarea sistemului educațional din municipiul Focșani

(Joi), în prezența directorilor unităților de învățământ din municipiul Focșani, i-am avut ca invitați, la sediul Primariei, pe reprezentanții Telekom România, parteneri ai platformei de management educațional Adservio, pentru o discuție liberă în ceea ce privește implementarea în unitățile de învățământ a catalogului electronic.

Utilizată deja în peste 150 de unități școlare din România, platforma educațională Adservio facilitează comunicarea dintre părinți (inclusiv cei aflați în străinătate) și profesori printr-o permanentă informare prin intermediul laptopului, tabletei sau a telefonului mobil a oricărei activități școlare desfășurate de copil într-o zi de curs, reducând astfel absenteismul și îmbunătățind situația școlară generală a elevului. Aceasta oferă avantaje atât părinților cât și profesorilor sau elevilor (mai multe informații pe www.adservio.ro), asigurând totodată securitatea datelor.

Pentru o descriere detaliată a utilizării catalogului, în perioada următoare fiecare unitate de învățământ din municipiul Focșani va beneficia de o prezentare făcută de reprezentanții platformei. În cazul unui feedback pozitiv, ne dorim implementarea din semestrul doi al anului școlar 2018-2019, urmând ca toate cheltuielile să fie suportate de administrația locală.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here