Locuri de muncă pentru șomeri: 299 în Vrancea, 2.127 în Comunitatea Economică Europeană

0
992

Angajatorii vrânceni au declarat vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, 299 locuri de muncă. Cele mai multe oferte, 52, sunt pentru operatori confecționeri industriali, iar 37 de oferte sunt pentru lucrători comerciali. 31 de locuri de muncă vacante sunt pentru muncitori necalificați, iar pentru muncitori necalificați în silvicultură sunt 30 de oferte. Pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor sunt 25 de locuri de muncă vacante.

Pentru ambalatori manual sunt 8 locuri de muncă vacante, iar pentru agenți de securitate și intervenție 7. Pentru brutari și electricieni sunt 6 oferte, 5 pentru casieri, strungari universali, tâmplari și vânzători, iar pentru ajutor bucătar 4. Câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru călcători finali, frezor, operatori mașini comandă numerică, operator universal spălător textile și curățitor chimic, șef raion, șef supraveghere case, vânzător ambulant produse nealimentare.

Pentru agenți vânzări, circularist la tăiat lemne, economist bancă, faianțar, fasonator cherestea, femeie de serviciu, gaterist, informatician, inginer mecanic, instalator, mecanic auto, rectificator universal și spălător vase sunt câte 2 locuri de muncă vacante. Câte un singur loc de muncă este vacant pentru cei de meserie analist calitate, consultant vânzări, electrician auto, gestionar, inginer auto, inginer construcții, inginer industria alimentară, tractorist, tehnician economist și tehnician electronică.

950 oferte pentru culegători căpșuni

În Comunitatea Economică Europeană au fost declarate vacante 2.127 locuri de muncă. Astfel, în Franța poate găsi loc de muncă un mecanic auto Fiat – SsangYong – Hyundai, un mecanic auto, un carosier și un tehnician mentenanță autovehicule. În Finlanda este un singur post vacant, de măcelar, în Croația un post de maseur de întreținere și relaxare, iar în Belgia pot fi ocupate 2 posturi de tehnicieni.

În Germania sunt vacante câte 50 de locuri de muncă pentru sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni, 8 posturi sunt pentru șoferi camion distanțe lungi, 6 pentru soferi camion, 15 pentru commis de rang/ demichef de rang/ chef de rang, iar pentru commis de cuisine/ demichef de cuisine/ chef de pârtie/ souschef sunt 12 posturi vacante. Pentru cei de meserie coordonator echipă SE în domeniul electric/ electronic sunt 3 posturi vacante, iar pentru dezvoltator componente electrice/ electronice sunt tot 3 locuri de muncă vacante. Pentru personal curățenie sunt, în continuare, 80 de posturi disponibile, iar pentru curieri 120. Pentru lucrători forestieri sunt 2 posturi disponibile, iar pentru operatori mașini CNC sunt 3 oferte. Tot atâtea locuri de muncă vacante sunt și pentru mozaicari, electricieni, instalatori mașini (turnare prin injecție din material plastic) și instalatori (instalații sanitare, de încălzire și climatizare). Pentru măcelari sunt 2 locuri de muncă vacante.

În Irlanda sunt 50 de locuri de muncă vacante pentru îngrijitori persoane și 25 pentru ciontolitori, iar în Estonia sunt disponibile 15 posturi pentru electricieni în construcții și 10 pentru montatori schele. În Letonia sunt câte 20 de locuri de muncă pentru cei calificați în meseriile: lăcătuș mecanic, mecanic auto, tencuitor, instalator și zugrav, locurile de muncă fiind în Finlanda. În Lituania sunt vacante doar 10 locuri de muncă, pentru muncitori în construcții.

În Marea Britanie sunt disponibile 200 de oferte pentru muncitori în industria piscicolă, 40 pentru infirmieri și câte unul pentru muncitor necalificat, ciontolitor/ tranșator și curier liber profesionist. În Malta se poate angaja un șofer distribuitor, iar în Norvegia 5 farmaciști, 2 montatori acoperișuri și 10 vopsitori auto/ tehnicieni în reparații. În Olanda sunt vacante câte 10 locuri de muncă pentru manipulanți marfă, tâmplari și zidari, 20 de locuri de muncă sunt pentru creatori buchete de flori și tot atâtea pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare.

În Polonia se pot angaja 10 șoferi de TIR internațional și 10 zidari, iar în Spania sunt 950 de locuri de muncă la cules de căpșuni și 6 pentru muncitori necalifcați în agricultură. Câte 3 posturi sunt vacante pentru operatori mașini și mecanici auto în Suedia, unde se mai pot angaja și 5 vopsitori auto. În Slovacia sunt vacante 3 posturi pentru bucătari, 4 pentru cameriste și câte 2 pentru ajutor pentru bucătărie și mecanic autovehicule – șofer.

În Ungaria sunt disponibile câte 10 posturi pentru muncitori necalificați, manipulanți mărfuri pe raft, vânzători, măcelari și casieri, 8 posturi sunt pentru cofetari, 5 pentru muncitori în magazie, 3 pentru ajutor bucătar și 2 pentru muncitor/ tehnician în construcția rețelelor de telefonie. Un singur post este vacant pentru agent vânzări.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea AICI și Comunitatea Economică Europeană AICI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here