Vrâncean beat și fără permis, la volanul unei autoutilitare în Râmnicu Sărat

0
384

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Slobozia Bradului, a fost depistat de poliţiştii din Râmnicu Sărat în timp ce conducea o autoutilitară, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză.

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Slobozia Bradului, judeţul Vrancea.

          Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul nu deţine permis de conducere şi, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul indicând o concentraţie de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          Tot din verificările poliţiştilor a reieşit că vehiculul avea expirată valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, fapt pentru care a fost dispusă măsura complementară de reţinere a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare al vehiculului.

          Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here