Concurs Mountain Bike – Pe deal, în văi, prin Arii Naturale Protejate

0
187

Pentru că între 8 – 14 Octombrie celebrăm Săptămâna Ariilor Protejate vom organiza o competiție de ciclism în preajma ariilor naturale protejate: Râul Putna, Pârâul Bozu, Râpa Roșie – Dealul Morii și Rezervația Algheanu. Astfel, participând la acest concurs, vei face turul ariilor naturale protejate și vei arăta că îți pasă de natură.

Traseul propus de noi trece prin localități tradiționale din Țara Vrancei, pe la Casa Babei Vrâncioaia, prin păduri și poieni cu un peisaj ce îți taie răsuflarea. Traseul are 22 km lungime, însă va fi parcurs de două ori însumând 44 km. Îți recomandăm să fi pregătit pentru unele porțiuni cu urcări și coborâri abrupte (înclinări de 10 %). Traseul parcurs va fi în mare parte pe drum asfaltat 18,5 km si 3,5 km pe drum de piatră/pământ. În total vor fi parcurși 37 de km pe asfalt și 7 pe drum de piatră/asfalt. Echipamentul obligatoriu constă în: bicicletă mountain bike și cască. Această activitate face parte din proiectul: „Călătorie în timp: de la râul Putna la marea Sarmatică ce este finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Înscrierile online se închid în data de 12.10.2018, ora 17.00.

După completarea formularului de înscriere, pe adresa de e-mail pe care ați completat-o veți primi un mesaj de confirmare cu detalii privind modalitatea de plată a taxei de participare și de validare a înscrierii. Înscrieri la fața locului se fac doar sâmbătă, 13.10.2018, între orele: 9.00 – 10.00 în limita locurilor disponibile.

Concurenții înscriși la fața locului vor primi în kit doar numărul de concurs, fără tricou, toate celelalte beneficii rămânând neschimbate.

 

Mai multe informații pe https://www.acdb.ro/concurs-mountain-bike-pe-deal-in-vai-prin-arii-naturale-protejate.html

 

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here