Şoferul DROGAT, care a provocat un accident în urma căruia o tânără a murit, încă 30 de zile de arest

0
1043

Bărbatul de 25 de ani, din Tecuci, care la jumătatea lunii trecute a provocat un accident rutier, în urma căruia o tânără de 25 de ani a murit, rămâne în arest. La momentul producerii accidentului, surse oficiale din rândul anchetatorilor precizau că tânărul se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Procurorii au fost cei care au cerut prelungirea măsurii arestului preventiv, iar judecătorii de la Judecătoria Focşani au admis propunerea. Şoferul a făcut deja contestaţie. “Admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani de prelungire a măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul M(…) C(…) G(…). (…) dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, (…) vătămare corporală din culpă (…) şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, (…) pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 14.10.2018 şi până la data de 12.11.2018, inclusiv (…)”, se arată în hotărârea instanţei.

În urma accidentului, care a avut loc pe DN 2 E85, între Focşani şi Garoafa, o tânără a murit şi alte patru persoane au fost rănite. „La data de 13 septembrie a.c., ora 18.02, pe DN 2 E 85, la km 188+400 m în afara localității Garoafa, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, a condus un autoturism din direcția Garoafa către Focșani, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism. Inițial, în urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a două persoane și rănirea ușoară a altor trei persoane. Din nefericire, una dintre persoanele rănite grav, femeia de 25 de ani, din județul Bacău, a decedat la spital. În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două autoturisme, care circulau pe direcția Garoafa-Focșani. De asemenea, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării rezultând că acesta ar fi consumat substanțe interzise (…)“, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea, prin intermediul unui comunicat de presă, la scurt timp după accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here