ULTIMA ORĂ! Un tânăr student s-a electrocutat și a murit după ce s-a suit pe un tren în gara Focșani; un altul a fost rănit

0
11672

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit în această dimineață, în jurul orei 04.00, după ce s-a urcat pe un tren în gara Focșani și s-a electrocutat. Pompierii focșăneni au fost solicitați în această dimineață să intervină pentru a coborî trupul bărbatului de pe tren, iar un echipaj SAJ a constatat decesul acestuia.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Conform primelor date, tânărul care a murit era însoțit de un altul, de 24 de ani, amândoi fiind din Focșani. Acesta ar fi încercat să-l ajute, dar s-a rănit la rândul său, fiind acum la spital. El prezintă arsuri de grad II și III la nivelul bratului și antebrațului stâng și se află internat în cadrul Secției de Chirurgie Plastică. Ambii tineri, studenți, ar fi vrut să-și facă selfie. Ei urmau să plece la studii masterale în străinătate.

UPDATE 2! „În jurul orei 3.50, Poliția TF a fost sesizată telefonic de către impiegatul de mișcare al Statiei CRF Focșani, despre faptul că doi tineri s-au urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-au electrocutat. Din primele verificări s-a stabilit că cei doi ar fi urcat pe vagon pentru a-și face poze. Unul dintre tineri a reușit să coboare de pe vagon, având arsuri minore la nivelul mâinilor, celălalt nu a reușit însă să coboare și a decedat. Ambii sunt din Focșani, cel care este în viată are 24 de ani, iar cel care a decedat are 22 de ani”, ne-au declarat reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here