Șoferul care a provocat accidentul de joi după-amiază, ARESTAT PREVENTIV; era băut și sub influența unor substanțe interzise

0
2381

Tânărul de 25 de ani, din Tecuci, care joi seara a provocat un grav accident de circulație, în urma căruia o persoană a murit, a fost arestat preventiv vineri. Joi seara, după producerea accidentului, el a fost reținut deoarece a condus sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise, iar vineri a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, cerere care a fost admisă. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M(…) C(…) G(…), pe o durată de 30 zile, începând cu data de 14.09.2018 până la data de 13.10.2018. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, astăzi, 14.09.2018, ora 15.15“, este decizia Judecătoriei Focșani.

Potrivit polițiștilor, femeia moartă are 25 de ani și este din județul Bacău. „La data de 13 septembrie a.c., ora 18.02, pe DN 2 E 85, la km 188+400 m în afara localității Garoafa, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, a condus un autoturism din direcția Garoafa către Focșani, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism. Inițial, în urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a două persoane și rănirea ușoară a altor trei persoane. Din nefericire, una dintre persoanele rănite grav, femeia de 25 de ani, din județul Bacău, a decedat la spital. În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două autoturisme, care circulau pe direcția Garoafa-Focșani. De asemenea, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării, rezultând că acesta ar fi consumat substanțe interzise. În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe“, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here