Maria Stoleru a ieșit la pensie

1
2462

Maria Stoleru, consilier în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, a ieșit săptămâna aceasta la pensie. Mulți ani, Maria Stoleru a fost purtător de cuvânt al instituției. Este cea care a înființat Serviciul de asistență și angajare pentru persoane cu handicap. Pe pagina sa de Facebook a postat poze cu petrecerea de pensionare și mesajele: „Am avut șansa să fie colegii, amicii, prietenii mei !!! Le doresc tot binele din lume !”; „Lasă în urma ta amintiri frumoase !!!”.

Foarte multe persoane i-au transmis Mariei Stoleru urări de bine. „Îți doresc o pensie cât mai lungă alături de cei dragi!”, „Stoleru Maria, să fii sănătoasă și să te bucuri de familia voastră minunată! Te pup cu mult drag , om frumos!”, „Multă sănătate vă doresc și să aveți o pensie lungă și frumoasă alături de cei dragi!”, „Îți doresc multă sănătate în continuare! Nu îmi vine să cred că ai ajuns aici! Mă bucur că te-am cunoscut, Maria! Să te bucuri la maxim de minunea din familie! Te pup!”; „Eu nu cred că ai vârsta, ne amăgești. Ești cea mai tânără și mereu cu zâmbetul pe buze! Ești în sufletul meu și mi-e dor mereu de tine! Să rămâi mereu la fel de veselă, să fii sănătoasă și să te bucuri de nepoți, să îi educi așa cum numai tu știi!”: „Să fii sănătoasă Maria, să te bucuri de anii de pensie, să petreci cât mai mult timp cu copiii tăi și cu minunea de nepoată care a venit la fix să te bucure la pensie. Să fii sănătoasă!”

„Stoleru Maria, sunteți atât de frumoasă și de tânără încât timpul pare să nu fi lasat nicio urmă.. Ne cunoaștem, cred, de 20 de ani totuși… Vă doresc din inimă numai bine! Vă doresc să faceți tot ce nu ați avut timp până acum! V-ați gândit și ați făcut mereu numai bine pentru alții! Ați fost atât de dedicată muncii dumneavoastră și ați adus binele în viețile atâtor oameni! Acum e timpul pentru dumneavoastră! Să vă bucurați de el! Și să ne auzim cu bine!”, i-a scris și Laura Breană cu care Maria Stoleru a colaborat ani la rând.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here