ULTIMA ORĂ! Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce s-a SPÂNZURAT

0
3703

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Păunești, a fost adus aseară la UPU, în jurul orei 22.00, în stare de inconștienta, după ce ar fi încercat sa se spânzure. Potrivit buletinului de presa al Spitalului Județean, bărbatul prezenta comă hipoxică, suspiciune de fractură de coloană cervicală superioară, prin tentativă de suicid. Pacientul a fost internat la Terapie Intensivă.

În urma apelului prin 112, la fața locului s-a deplasat o ambulanță de la Adjud, care a chemat în sprijin un echipaj cu medic. Cadrele medicale l-au găsit pe bărbat în stare gravă, inconștient. A fost resuscitat și transportat la spital. Medicii spun că pacientul prezenta decerebrare iar șansele sale de supraviețuire erau minime. Acum, el este în comă profundă și respiră artificial.

Potrivit polițiștilor, un echipaj de poliție s-a deplasat la domiciliul acestuia, ca urmare a unui apel prin 112 care anunța că un bărbat ar fi încercat să se spânzure în una din anexele locuinței. Familia a fost cea care l-a găsit și o rudă a tăiat funia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here