Posturi libere pentru profesori specializați în textile și igiena corpului omenesc

0
346

Chiar dacă școala a început de aproape o săptămână, au mai rămas câteva posturi neocupate în sistemul de învățământ. Astfel, la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza“ din Panciu este nevoie de profesor specializat în textile/ tricotaje și confecții textile, finisaj textil. Aici sunt disponibile 16 ore. Aceeași unitate caută specialist în instruire practică textile/ tricotaje și confecții textile, finisaj, 24 de ore. Tot aici este nevoie și de specialist în alimentație publică și turism, două norme a câte 18 ore.

La Liceul Tehnologic „G. G. Longinescu” sunt disponibile mai multe norme pentru profesori care să asigure instruirea practică (estetică și igiena corpului omenesc/ asistență medicală generală). Și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești se caută profesor specializat pe pregătire-instruire practică textile/ tricotaje și confecții textile, finisaj. Aici sunt disponibile 20 de ore.

Potrivit informațiilor furnizate de inspectorul școlar Mihail Fâsan, responsabil cu mișcarea personalului didactic, cei interesați să ocupe aceste posturi trebuie să se adreseze școlilor, pentru că se va organiza concurs la nivelul fiecărei unități în parte.

Lista cu posturile disponibile, la 12 septembrie, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here