ÎNGROZITOR! Fraţi judecaţi pentru că au întreţinut acte sexuale cu surorile minore; una dintre ele a rămas însărcinată

0
4676

Doi fraţi din comuna Dumbrăveni, unul de 21 de ani şi celălalt de 20 de ani, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi corupere sexuală a minorilor. Cazul anchetat de politiştii şi procurorii vrânceni, care a ajuns acum pe masa judecătorilor, este unul şocant în condiţiile în care părţile vătămate din acest dosar sunt surorile celor doi inculpaţi, ambele minore. Ba mai mult, una dintre ele a rămas şi însărcinată în urma orgiilor petrecute în casa lor, de cele mai multe ori la acestea participând toţi patru.

Conform rechizitoriului intocmit de procurorii vrânceni, totul ar fi început în urmă cu aproximativ cinci ani, cei doi fraţi satisfăcându-şi poftele bolnave cu surorile lor timp de aproximativ trei ani, adică până în anul 2016 atunci când totul s-a aflat şi a început o anchetă în acest caz, iar fetele au fost separate de fraţii lor.

Conform probelor şi declaraţiilor celor patru, totul ar fi început în joacă, de pe vremea când inculpaţii erau adolescenţi şi au început să aibă curiozități legate de sex. Aşa au început un “joc” cu surorile lor. Fetele erau puse de cei doi să se dezbrace, lucru pe care îl făceau şi ei şi apoi mimau actul sexual până la ejaculare. După cum reiese din rechizitoriu, între fraţi s-au consumat doar raporturi sexuale orale, nu şi normale, însă cei doi indivizi ejaculau și pe corpul fetelor, inclusiv în zona organelor genitale. Bărbaţii îşi abordau surorile fie noaptea, fie ziua când adulţii din familie nu erau acasă, şi le puneau pe acestea să facă tot ce doreau ei. Cei doi bărbaţi au întreţinut acte de natură sexuală cu fiecare dintre surori, iar una dintre fete a rămas însărcinată. Faptul că fetele erau virgine a fost confirmat şi de medicul legist, loc în care victimele au ajuns după ce s-a aflat despre ceea ce se petrecea în casa lor şi s-a început o anchetă în acest caz.

Niciunul dintre ei nu a negat faptele şi le-au povestit anchetatorilor tot ceea ce s-a întâmplat. Una dintre fete a declarat că o astfel de scenă s-ar fi petrecut în urmă cu mulți ani, atunci când ea avea 8 ani. Atunci, fraţii ar fi mers într-o poiană, loc în care fetele au fost puse să se dezbrace, iar frații lor s-au urcat peste ele şi au mimat actul sexual. Scenele au continuat mai târziu, după ce o vreme fetele s-au separat de frații lor ca urmare a divorţului părinților. Cei patru s-au reîntâlnit în anul 2013 atunci când fetele au mers să locuiască țn casa părintelui care avea grijă de fraţii lor. De atunci şi până în 2016 fraţii şi-au transformat surorile în femei cu care îşi satisfăceau potfele cel puţin o dată pe lună.

Dosarul celor doi a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focşani. După ce se va verifica legalitatea sesizării instanței se va stabili şi primul termen de judecată.

Cei doi frați au fost trimişi în judecată în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here