Margot Kidder, Lois Lane din filmele „Superman”, s-a sinucis

0
61
** FILE **This file photo, released by DC Comics, shows actors Christopher Reeve, as Superman, and Margot Kidder, as Lois Lane in a scene from the 1978 film "Superman." (AP Photo/TMS & DC Comics Inc.)

Actriţa canadiană Margot Kidder, cunoscută în special pentru rolul Lois Lane din saga ”Superman” cu Christopher Reeve, decedată la jumătatea lunii mai la vârsta de 69 de ani, s-a sinucis, a concluzionat biroul de medicină legală din comitatul Park, situat în statul american Montana, informează vineri AFP. „Decesul său a fost clasificat drept sinucidere de către medicul legist din comitatul Park”, se arată într-o declaraţie comună publicată de familia actriţei şi biroul de medicină legală. Familia sa „îndeamnă persoanele care suferă de tulburări mintale, dependenţe şi/sau gânduri suicidare să caute consiliere şi îngrijire adecvată”, potrivit comunicatului în care se adaugă faptul că nu va mai fi transmis niciun alt detaliu despre acest caz.

Bipolară, Margaret Ruth „Margot” Kidder a suferit o cădere nervoasă în 1996. Ulterior, ea s-a luptat să sensibilizeze publicul larg cu privire la problemele de sănătate mintală. Actriţa a decedat la 13 mai anul acesta. Agentul ei a confirmat vestea a doua zi adăugând că Margot Kidder a murit „liniştită în somn”. Născută în octombrie 1948, a devenit cunoscută graţie interpretării rolului jurnalistei Lois Lane, însoţitoarea lui Superman, în primele filme avându-l în centru pe celebrul supererou, realizate între anii 1978 şi 1987.

Christopher Reeve a decedat în 2004. În urma unui accident de echitaţie suferit în 1995 actorul a rămas paralizat de la gât în jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here