A murit președinta Asociației Învățătorilor din Vrancea, învățătoarea Tina Enoiu de la Școala Ion Basgan

0
3230

La numai 41 de ani, învățătoarea Florentina Enoiu, cunoscută de toți colegii drept Tina, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Aceasta descoperise în decembrie 2017 că este bolnavă, iar de atunci a urmat un șir lung de tratamente, care din păcate nu au avut rezultatele dorite. Potrivit unor surse din apropierea familiei, trupul învățătoarei este depus la capela Bisericii ”Sfântul Nicolae”, parohia părintelui Ioan Dragu, iar înmormântarea va avea loc duminică, în Cimitirul Nordic.

Tina Enoiu împlinise 41 de ani pe 11 iunie. Lasă în urmă o fiică de nici 18 ani și o familie îndurerată. „Învățătoarea „Fluturașilor” și-a luat zborul spre cer… Mult prea repede, asemeni lor, fluturilor, Tina a petrecut puțin cu noi. Nu putem accepta  că nu îi vom mai vedea chipul cald, care emana fericire atunci când era înconjurată de copiii ei dragi. Tina a știut să ofere zâmbete și să fure tristeți, să dăruiască bucurie și să ierte răutăți nevinovate, să consoleze și să trezească dorințe de mai bine prin optimismul care o caracteriza. Suntem alături de familia îndurerată. Rămas bun, draga noastră colegă și prietenă!“,transmite colectivul Școlii ”Ion Basgan”.

Învățătoarea Florentina Enoiu a fost președinta Asociației Învățătorilor din județul Vrancea. Pe pagina de socializare a învățătorilor au fost postate sute de mesaje de condoleanțe pentru familia greu încercată. ”Suntem lumânări care dăruim lumina noastră celorlalți. Ne stingem… Unii parcă nedrept, mult prea devreme! Oare Dumnezeu Își cheamă la El pe cei buni?? Cuvintele sunt atât de greu de găsit… S-a stins o Dăscăliță, un Om, o Prietenă. De acum, Tina Enoiu, președinta Asociației Învățătorilor din județul Vrancea, ne va privi zâmbind, nostalgic, doar din Cer”, este mesajul postat de Ionel – Cătălin Diaconu.

”Suflet minunat și tânăr, OM frumos… îngerii să te călăuzească în pace… Dumnezeu ni te-a luat la El… muuult prea devreme și e tare greu! Te vom păstra în amintire așa veselă și cu energia ta debordantă și molipsitoare! Dumnezeu să te aibă în pază și să ne veghezi, de-acolo de SUS!!!”,este mesajul învățătoarei Violeta Gîsculescu, de la Școala Duiliu Zamfirescu.

Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Sursa foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here