VIDEO și GALERIE FOTO: Incendiu lângă fosta clădire a Prefecturii Putna

0
382

Un rezervor dezafectat, ce conținea resturi petroliere, amplasat în spatele fostei clădiri a Prefecturii Putna (zona Teatru), a fost cuprins de flăcări miercuri dimineață. Rezervorul servea în trecut la alimentarea centralei termice a fostei clădiri a Prefecturii Putna. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime și o descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Din fericire flăcările nu au afectat clădirea fostei Prefecturi Putna, iar incendiul a fost lichidat rapid.

Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, incendiul s-a produs ca urmare a aprinderii reziduurilor de păcură, din cauza folosirii unui dispozitiv de tăiat cu flacără oxiacetilenică. „În această dimineață (n.r. ieri)  în jurul orei 10:20, a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 un incendiu în zona Prefecturii Putna.
La locul intervenției s-au deplasat în cel mai scurt timp trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o descarcerare. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au localizat incendiul care se manifesta la un rezervor de produse petroliere dezafectat. Pompierii au lichidat rapid incendiul astfel că nu au fost înregistrate victime sau alte pagube materiale. Incendiul s-a produs ca urmare a aprinderii reziduurilor de păcură din rezervor din cauza folosirii unui dispozitiv de tăiat cu flacără oxiacetilenică”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here