Elevi din Focșani, Paltin și Vulturu în tabără internațională, în Republica Moldova

0
749

15 elevi vrânceni de gimnaziu și 3 profesori însoțitori au plecat în tabără la Soroca, în Republica Moldova. Conform datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, invitația de participare la acest eveniment a fost făcută de Consiliul Raional Soroca, direcția învățământ, în cadrul proiectului „Matematica fără frontiere”, care a început duminică și se va încheia pe 14 august.

Au plecat în tabără elevii: Săvulescu Alexandra, Damian Tudor, Țibrea Ștefania Mădălina, Anton Rareș Alexandru și Stoian Andrei Alexandru, de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani; Grecu Andreea, Cosma Maria Graziella, Lădaru FlaviusŞtefan, Spulber Valentina Loriana, Nistor Paula- Maria, Băncilă Georgiana și Staicu Gabriela, de la Școala Gimnazială Paltin; Balosin Alexandru-Eugen, Popoiu Cătălina și Constantinescu Eduard, de la Școala Gimnazială Vulturu, iar profesori însoțitori sunt Ionel Tătaru, Stăncuța Tătaru și Laurențiu Țibrea.

Trebuie precizat că sunt asigurate cazarea și masa, iar elevii vor plăti doar transportul, care se face cu un microbuz. Elevii fără buletin și-au făcut pașapoarte. Profesorii însoțitori vor fi și lectori, orele de pregătire la matematică desfășurându-se în Soroca, iar tabăra este în comuna Volovița. „Ne dorim ca, în cadrul aceluiași proiect, să putem organiza și la noi în județ o astfel de tabără internațională, cu elevi cu rezultate deosebite la matematică dar și în scopul promovării frumuseților și istoriei județului Vrancea”, a transmis Gabriela Gherman, inspector școlar de matematică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here