ULTIMA ORĂ! A murit medicul stomatolog Corneliu Ghihaniș

2
8339

Medicul stomatolog Corneliu Ghihaniș a încetat din viață în cursul nopții de duminică spre luni. Potrivit unor apropiați, acesta ar fi avut probleme de natură cardiacă, având montate la inimă două stenturi. Medicul Corneliu Ghihaniș a absolvit facultatea de medicină, în anul 1983, iar anul acesta în luna mai a împlinit 35 de ani de activitate. „A trecut toate gradele profesionale, până la medic primar. A activat atât în mediul rural, cât și acum în cabinetul privat de la Focșani. A fost un om excepțional, atât de pasionat de munca sa, încât a îndrumat și pașii fiicei sale către medicină, iar acum aceasta a terminat rezidențiatul și este, de asemenea, medic stomatolog. Regretăm pierderea sa, era un om și un profesionist desăvârșit! Dumnezeu să-l ierte!”, ne-a declarat medicul Florin Iacob, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti, filiala Vrancea. Medicul a fost fratele procurorului Nicolae Ghihaniș.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate: ”Cu adâncă tristețe am aflat vestea trecerii la cele veșnice a medicului stomatolog Corneliu Ghihaniș, un profesionist desăvârșit, un soț și un tată iubitor. Lumea medicală și comunitatea noastră sunt acum mai sărace, pierzând un om stimat, apreciat și iubit. Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul celor drepți, iar familiei să-i dea puterea de a merge mai departe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

2 COMENTARII

  1. Trist foarte trist ….ramai fără cuvinte…Avea un nepot care trebuia sa se bucure de el o familie minunata ….dz sa îl odihnească sincere regrete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here