IPJ Vrancea a scos la concurs funcţia de şef al Poliţiei Adjud

0
590

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef la Poliția Municipiului Adjud. Actualmente, atribuţiile specifice funcţiei sunt îndeplinite de comisarul Valentin Dănilă. Acesta a fost imputernicit la comanda Poliţiei Municcipiului Adjud în luna septembrie a anului trecut.

În vederea înscrierii şi participării la concurs/examen, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: să fie ofițer de poliție cu următoarea pregătire de bază: pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem „Bologna”: studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă/ echivalentă într-unul din următoarele domenii: juridic, administraţie publică, ordine şi siguranţă publică; pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem „Bologna”: studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare în domeniul fundamental de ierarhizare ştiinţe sociale, ramurile de ştiinţă – ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, în domeniile de licenţă: ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, drept, ştiinţe administrative.

De asemenea, trebuie să aibă studii postuniversitare sau studii universitare de master în domeniul management sau în specialitatea studiilor funcției de bază sau studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență/ echivalentă absolvite anterior sistemului Bologna într-unul dintre domeniile studiilor de bază sau în domeniul managementului.

În plus, poliţiştii interesaţi trebuie să aibă gradul profesional de minimum inspector principal de poliţie, maxim comisar șef de poliție; să dețină/ să obțină autorizație pentru acces la informații clasificate din clasa secret de stat, nivel „SECRET”; să dețină/ să obțină aviz pentru numirea în structurile poliției judiciare; să aibă o vechime în muncă din care în M.A.I- minimum 7 ani; să aibă o vechime în specilalitate de minimum 3 ani; să aibă o vechime de cel putin 3 ani în funcții de conducere în unități M.A.I., să dețină permis de conducere categoria „B”; să aibă minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţie, dar şi o vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs de minimum 3ani.

Candidații nu trebuie să fie cercetaţi disciplinar sau să se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală; să fi obţinut calificativul de cel puţin „Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu şi să fie declaraţi apt medical şi psihologic.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea la data de 28 august şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minimum nota 7,00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Înscrierile se fac la Serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea până la data de 08 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here