VIDEO și GALERIE FOTO: Premii în bani pentru elevele de ZECE la Bacalaureat

0
1102

Plenul Consiliului Local Focșani a aprobat ieri, în ședință ordinară, proiectul de hotărâre privind aprobarea alocării, din bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2018, a sumei de 8 mii lei pentru acordarea de stimulente financiare absolvenților de liceu care au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018. Astfel, prin intermediul acestui proiect de hotărâre a fost răsplătită performanța, fiecare absolvent de liceu care a obținut nota maximă la examenul național de bacalaureat primid câte o mie de lei. Este vorba de Alina Andreea Ardeleanu, Andreea Dumitrașcu, Mădălina Alina Pavel, Raluca Elena Pleșa Pătrășcan – toate de la Colegiul Național AL. I. Cuza și Ștefania Frunză, Alexandra Iancu, Alina Teodora Măciucă, Bianca Elena Marin – absolvente ale Colegiului Național Unirea.

Șase dintre cele opt absolvente, prezente în sala de ședințe a Consiliului Local, au fost premiate imediat după aprobarea proiectului de hotărâre. „Este un lucru extraordinar! Vă felicit pentru rezultatele excelente obținute. Este vorba de foarte multă muncă, dar și rezultatele sunt pe măsura muncii voastre”, a declarat primarul Cristi Misăilă.

Tot în ședința de ieri, a fost aprobat și un proiect de hotărâre privind aprobarea alocării, din bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2018, a sumei de 87,75 mii lei pentru premierea elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline – faza națională și internațională, organizate în perioada iunie 2017 – iunie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here