GALERIE FOTO: Atletism juniori 3: Atletic Adjud, trei titluri de campioni ai României!

0
165

Singurul club privat de atletism din Vrancea – Atletic Adjud, al reputatul profesor, antrenor și formator de campioni Gheorghe Catrinescu –a reușit o performanță rară la Campionatul Național al juniorilor 3, care a avut loc la București, sâmbătă, 21 iulie, și duminică, 22 iulie. Cei doi sportivi ai clubului adjudean au câștigat trei titluri de campioni ai României! Mario Dobrescu s-a impus cu detașare în proba de săritură în lungime, cu 6,70 metri, reușiți din a patra încercare. Mario a avut un plus de 19 centimetri față de al doilea clasat. Cunoscându-și foarte bine elevul, profesorul Catrinescu mi-a spus să nu mă grăbesc să trimit textul la tipar până nu se încheie proba de lungime, pentru că Mario va face dubla duminică, după ora 10,30, când era programată proba de lungime. Ceea ce s-a și întâmplat!

În proba de 400 metri, Mario Dobrescu câștigase, sâmbătă, titlul de campion național cu timpul de 49,41, cel mai bun înregistrat vreodată de un junior 3 din Vrancea pe acesată distanță! Mario Dobrescu, legitimat la Atletic Adjud și LPS Focșani, și-a demonstrat încă o dată marele talent și calitățile care îl anunță a fi un campion de viitor al atletismului românesc.

În aceeași situație se află și Alisia Paruba, noua campioană a junioarelor 3 din România la aruncarea suliței. Alisia s-a impus în finală cu o aruncare de 44,91 metri, cu mai bine de cinci metri mai mult decât concurenta clasată pe locul al doilea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here