John Cleese, dezamăgit de Marea Britanie; își părăsește ţara natală în luna noiembrie

0
245


Actorul de comedie John Cleese, membru fondator al grupului umoristic Monty Python, a anunțat că va părăsi Marea Britanie și se va muta pe insula Nevis din Marea Caraibilor, în noiembrie, deoarece este dezamăgit de țara lui natală, informează PA. Celebrul umorist, scenarist și actor britanic spune că principala sa nemulțumire este legată de ziarele din Marea Britanie. El a dezvăluit că va locui pe „splendida” insulă Nevis din Marea Caraibilor. „Voi pleca în noiembrie. Chiar voi pleca. Fac aranjamentele necesare în această perioadă”, a dezvăluit umoristul în emisiunea „Newsnight”, difuzată de postul BBC Two.
John Cleese s-a declarat „foarte dezamăgit de atât de multe lucruri care se petrec în această țară (Marea Britanie, n.r.) în aceste momente”. Susținător al unei campanii ce a militat pentru o reformă a presei, John Cleese a spus că a încercat să obțină reformarea presei britanice și anumite modificări ale sistemului de votare din Marea Britanie, însă a eșuat în aceste demersuri. „Așadar, voi pleca în altă parte”, a mai spus umoristul.
După părerea actorului britanic, standardele dezbaterilor legate de Brexit au fost „îngrozitoare”, iar reprezentanții partidelor de dreapta au spus „minciuni înspăimântătoare”. Umoristul a mai spus că „votanții lui George W. Bush” din regiunea Mid-West și din sudul Americii „nu au simțul ironiei”.Întrebat dacă a vrut să spună că acei votanți sunt „puțin cam proști”, John Cleese a răspuns sec: „Da”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here