Fotbal, Liga a III-a – Echipele, cu doi jucători U 19 și unul U 20 în teren în jocurile oficiale

0
364


    În viitorul sezon competițional al Ligii a III-a, regula ce obligă echipele să aibă permanent în teren trei jucători U 19 ar putea fi modificată. Există propunerea unor reprezentanți ai acestei ligi ca în competițiile oficiale echipele să aibă în teren cel puțin doi jucători U 19 și un jucător U 20, care pare a fi agreată de reprezentanții FRF. CSM Focșani 2007 este pregătită pentru oricare dintre variante în condițiile în care în lot sunt mulți jucători sub 19 ani, rezultat al practicii conducerii echipei de a promova tineri talentați din județ.
    Echipa se pregătește intens pe stadionul Milcovul, sub conducerea antrenorilor Vasile Burgă și Adrian Toma. În afara programului de jocuri de pregătire, focșănenii urmează să mai dispute și partidele din Cupa României ce vor avea loc, foarte probabil, la 1 august și 15 august.
    În această perioadă se află în lucru la FRF și alcătuirea seriilor Ligii a III-a. Există posibilitatea, pe care conducerea tehnică și administrativă a echipei de fotbal a CSM Focșani 2007 o agrează pentru că aduce mai multe avantaje legate de reducerea lungimii deplasărilor, ca în seria din care fac parte focșănenii să vină Metalul Buzău, Gloria Buzău și CSM Rîmnicu Sărat în locul formațiilor ardelene care au evoluat în prima serie a Ligii a III-a, în ediția de campionat trecută. Retrogradata Știința Miroslava, care ar urma să joace în seria moldoveană a cerut să fie acceptată în continuare în Liga a II-a. Chiar și așa tabloul promovatelor și al retrogradatelor din Moldova arată că seria I a Ligii a III-a va fi foarte puternică. În consecință și echipele sunt obligate să fie foarte bine pregătite pentru a face față unei competiții cu mai multe candidate la promovare. Lucru pe care îl știu foarte bine și antrenorii – ca și fotbaliștii focșăneni – care au început și continuă în forță antrenamentele!           

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here