Johnny Depp, dat în judecată pentru că ar fi agresat fizic un membru al unei echipe de filmare

0
226


    Actorul Johnny Depp a fost dat în judecată pentru că ar fi agresat fizic un membru al unei echipe tehnice în timpul filmărilor de la pelicula ”City Of Lies”, informează PA. Gregg „Rocky” Brooks, managerul echipei de alegere a spațiilor de filmare, a depus o plângere la un tribunal din Los Angeles, luni dimineață, în care afirmă că starul hollywoodian l-a lovit atunci când el încerca să implementeze anumite restricții de acces pe platou, în timpul filmărilor de la lungmetrajul „City of Lies”. Potrivit declarațiilor sale, incidentul a avut loc pe 13 aprilie 2017, când Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, participa la filmări ce aveau loc în fața hotelului Barclay, aflat în centrul orașului Los Angeles.
    Echipa de producție avea permisiunea de a filma până la ora locală 19.00 în fața acelui hotel și până la ora locală 22.00 în interiorul hotelului.
După ce acea permisiune a fost extinsă o dată, producătorii i-au spus că filmările trebuie să se încheie. El s-a dus să îl informeze în legătură cu acest aspect pe regizorul peliculei, Brad Furman. „Du-te și spune-i asta și lui Johnny Depp”, i-ar fi răspuns regizorul. În schimb, Gregg Brooks s-a adresat unui polițist aflat la fața locului. Potrivit declarațiilor sale, Johnny Depp ar fi intervenit imediat și l-ar fi admonestat: „Cine dracului ești? Nu ai niciun drept să-mi spui ce trebuie să fac!”. Apoi, starul hollywoodian s-ar fi enervat și mai tare și ar fi declarat: „Nu dau doi bani pe cine ești și tu nu poți să vii aici și să-mi spui ce să fac!”.
    Potrivit plângerii depuse în instanță, Johnny Depp l-ar fi lovit apoi pe Gregg Brooks de două ori cu pumnul în zona cutiei toracice. Victima agresiunii afirmă că și-a păstrat calmul, iar acest lucru l-ar fi determinat pe Johnny Depp să îi spună: „Îți voi da 100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în față chiar acum”. Apoi, bodyguardul starului american ar fi intervenit și l-ar fi scos pe actor din zona în care aveau loc filmările. Gregg Brooks afirmă că respirația lui Johnny Depp „duhnea a alcool” și că starul hollywoodian consumase droguri pe platoul de filmare. Potrivit spuselor sale, Brooks a revenit la biroul companiei de producție și a fost concediat după ce a refuzat să semneze o declarație prin care se angaja să nu dea în judecată această firmă, Good Film Productions. În plângerea sa, reclamantul solicită despăgubiri de la Johnny Depp, Brad Furman, producătorul Miriam Segal și compania Good Film Productions. Printre acuzațiile formulate de Brooks se numără cele de agresiune fizică și de concediere abuzivă.
     Filmul „City Of Lies” prezintă o anchetă a Departamentului de Poliție din Los Angeles ce vizează asasinarea în 1997 a rapperului Notorious B.I.G. Pelicula va fi lansată în Statele Unite pe 7 septembrie. În prezent, Johnny Depp este implicat într-o altă dispută judiciară cu foștii lui manageri și foștii lui avocați, pe care i-a acuzat de înșelăciune și de provocarea unor pierderi financiare în valoare de mai multe milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here