Cei mai mici baschetbaliști focșăneni au fost la Festivalul de la Mangalia!

0
260


Echipa de baschet a CSS Focșani, alcătuită din jucători de 10-12 ani, și antrenată de profesorul Petruț Mihai, a participat, în perioada 1-8 iulie, la Mangalia, la Festivalul de minibaschet 2018 la care au luat startul 87 de formații din România. Foarte tinerii baschetbaliști focșăneni au evoluat în grupa A, unde au jucat nouă partide. Au câștigat de patru ori, au pierdut de cinci ori și s-au clasat pe locul șase din zece participante.
Rezultatele CSS Focșani: 39-33 cu ACS Artensia București, 20-24 cu Salema Basket Sfîntu Gheorghe, 28-12 cu CSO Voluntari, 24-34 cu ACS U BT Alb Cluj Napoca, 23-35 cu CSU Brașov, 46-6 cu CSS 2 Mediaș, 18-52 cu ASBC Volban Arad, 16-31 cu LPS Tîrgu Mureș, 35-10 cu Îngerii Băniei Albastru Craiova.
Profesorul Petruț Mihai mi-a spus că a fost un turneu dens, cu multe jocuri, foarte bun pentru elevii săi care au căpătat un plus de experiență competițională, mai multă încredere în ceea ce pot. Și că astfel de competiții îi ajută să se dezvolte ca baschetbaliști în perspectiva anilor viitori când vor reprezenta școala de baschet focșăneană în competiții în care aceasta a obținut rezultate foarte bune până acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here