Justin Bieber s-a logodit cu top-modelul Hailey Baldwin (presă)

0
371


Cântărețul canadian Justin Bieber s-a logodit cu top-modelul american Hailey Baldwin, cu care a început o relație în urmă cu o lună, a anunțat duminică TMZ.com, un site specializat în publicarea de informații despre celebrități. Starul pop canadian, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, sâmbătă seara, în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas, relatează AFP. Mai mulți clienți ai restaurantului, prezenți la fața locului în acel moment, au dezvăluit pentru TMZ că bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut să nu își folosească telefoanele mobile în timpul cererii în căsătorie.
Un reprezentant al cântărețului a refuzat să comenteze informația, însă mai mulți apropiați ai cuplului au lăsat să se înțeleagă că aceasta este adevărată. „Să spun că sunt mândru, ar fi un eufemism! Sunt încântat și aștept cu nerăbdare următorul capitol”, a scris tatăl cântărețului canadian, Jeremy Bieber, într-un mesaj postat pe Instagram, alături de o fotografie a fiului lui. Mama artistului, Pattie Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt – „Love” („Dragoste”, n.r.) -, repetat însă de șapte ori.
Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin, cunoscut din filmul „The Usual Suspects”, și nepoata starului Alec Baldwin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here