Arest la domiciliu menținut pentru un tânăr acuzat de trafic de droguri

0
413


Magistrații Tribunalului Vrancea au menținut măsura controlului judiciar luată împotriva unui tânăr acuzat de trafic de droguri. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la instanța superioară. „(…) constată ca fiind legală si temeinică măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă față de inculpatul S(…) S(…) G(…) prin Incheierea din data de 13.06.2018 (…) pe care o menține cu același conținut. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, azi, 09.07.2018”, este decizia magistraților de la Tribunalul Vrancea.
Focșăneanul de 25 de ani a fost arestat preventiv la finele lunii martie, în urma unui flagrant organizat de politiștii de la Crimă Organizată Vrancea în parcarea unui hipermarket din municipiu, ulterior fiind pus în arest la domiciliu. Reprezentanții IPJ Vrancea au trimis la momentul respectiv un comunicat de presă și au precizat faptul că la momentul flagrantului tânărul vindea 350 grame de hașiș unui investigator. Marfa valora 10.000 lei. După flagrant, oamenii legii au efectuat cinci percheziții domiciliare, în tot atâtea locații din județ, și au găsit țigări confecționate artizanal, despre care se credea că ar fi conținut  substanțe interzise, dar și o sumă de bani care a fost indisponibilizată. Anchetatorii au pus sechestru și pe o mașină.
Din cercetări a reieșit că hașișul era trimis din Italia de o persoană apropiată tânărului. „La data de 27 martie a.c. polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T Vrancea, au prins în flagrant delict un bărbat de 25 de ani, în timp ce încerca să vândă aproximativ 350 de grame de droguri de risc, cu 10.000 lei. Din cercetări a reieșit faptul că drogurile ar fi fost trimise din Italia printr-o firmă de transport internațional de mărfuri. Ulterior, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza județului Vrancea în urma cărora au fost găsite și ridicate țigări confecționate artizanal și susceptibile de a avea conținut stupefiant și 1750 euro. De asemenea, a fost aplicat sechestrul asigurator asupra unui autoturism (…)”, se arăta în informarea poliției, de la sfârșitul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here