ULTIMA ORĂ! A noua medie de 10 la Bacalaureat, după contestații; au fost afișate rezultatele

0
2018


O absolventă de la Colegiul Emil Botta din Adjud a obținut media 10, în urma contestației depuse, fiind astfel al nouălea elev din Vrancea care obține nota maximă la acest examen.
Pe portalul bacalaureat.edu.ro au fost afișate în această dimineață rezultatele. 
Rezultatele în ordinea mediilor pot fi văzute AICI
Rezultatele în ordine alfabetică AICI
737 de absolvenți de liceu din Vrancea au contestat notele obținute la examenul de bacalaureat, cele mai multe dintre acestea, 244, fiind depuse la limba și literatura română – profil real. Potrivit unei statistici întocmite de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, la matematică – tehnologic au fost 104 contestații, la biologie vegetală și animală 62 de contestații, la istorie 40, la geografie 73, la matematică – matematică informatică 33, la matematică – științele naturii 14, limba română – uman 72, anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană 8 contestații. Câte o contestație a fost la chimie anorganică – TEO, filosofie și informatică SN C/C++. 
Înainte de contestații, opt absolvente de clasa a XII-a au fost avut note maxime la probele din cadrul examenului național de bacalaureat. Patru dintre ele au terminat studiile liceale la Colegiul Național Unirea, iar celelalte patru la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here