Judecat după ce a VIOLAT o bătrână de 73 de ani

0
274


    Bărbatul din comuna Ciorăști, care în urmă cu aproximativ o lună a fost arestat pentru că a violat o bătrână de 73 de ani, a fost trimis în judecată. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.
    În urma anchetei s-a stabilit că faptele au fost comise în ziua de 19 iunie a.c., dată la care el ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămare și a sustras suma de 180 lei, iar pentru a-și asigura scăparea a săvârșit acte de violență asupra altei persoane, cu care a și întreținut un raport sexual normal, împotriva voinței ei.
    La data amintită, o femeie de 71 de ani, una dintre persoanele vătămate, a mers în vizită la niște vecini, timp în care a lăsat ușile de acces în locuință neasigurate. La scurt timp după plecarea femeii de acasă, prin zonă a trecut inculpatul. La un moment dat, acesta s-a decis să intre în imobil cu gândul de a căuta bani, lucru pe care l-a și făcut. Căutând peste tot, bărbatul a găsit suma de 180 lei, bani pe care și i-a înșușit. În timp ce el mai cotrobăia prin casă, la femeia de 71 de ani a venit o vecină, în vârstă de 73 de ani, care l-a surprins pe inculpat în imobil. Aceasta l-a întrebat pe bărbat ce caută în casa femeii dacă proprietara nu este acasă și a încercat să-l împiedice să iasă din locuință. Pentru a-și asigura scăparea, inculpatul a reacționat violent și a lovit-o pe femeia de 73 de ani cu palmele peste față, moment în care aceasta s-a dezechilibart și a căzut.
    După acest incident, bărbatul nu a plecat din casa femeii de 71 de ani, În timp ce bătrâna de 73 de ani era întinsă jos, el s-a dezbrăcat de pantaloni, i-a dat și aceteia lenjeria intimă jos, apoi a întreținut cu ea un raport sexual normal. După ce s-a consumat actul sexual, barbatul s-a îmbrăcat și a plecat. El a uitat însă în casa în care a intrat fără drept papucii și un pachet cu țigări.
    Femeia de 73 de ani a ajuns la spital întrucât a suferit vătămări ce au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale. La scurt timp de la sesizare, politiștii l-au identificat pe principalul suspect. La audieri el a recunoscut că a fost pe proprietatea femeii de 71 de ani, dar nu și că i-a luat acesteia o sumă de bani și nici că a lovit-o și violat-o pe cea de 73 de ani.
    A explicat că a ajuns la locuința femeii de 71 de ani după ce s-au înteles în prealabil să culeagă niște vișine. Întrucât femeia nu era acasă, el a intrat în imobil pentru a căuta o pungă, moment în care a venit femeia de 73 de ani care a început să-i ceară socoteală și nu i-ar mai fi dat voie să plece. Din acest motiv el ar fi lovit-o și ar fi trântit-o la pământ. A mai spus că nu a violat-o, ci doar i-ar fi introdus degetul în vagin. 
Vinerea trecută, magistrații Judecătoriei Focșani au menținut arestul preventiv în cazul bărbatului. „(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului MEMET FLORIN, în prezent aflat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată (…) menține măsura arestării preventive a inculpatului Memet Florin dispusă prin Încheierea (…) pronunțată de Judecătoria Focșani (…), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (…) soluționată și pronunțată în Cameră de Consiliu azi, 06 iulie 2018”, este decizia instanței de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here