A ieșit în fața copiilor cu organele genitale la vedere; polițiștilor le-a spus că are probleme cu prostata

0
537


    Un bărbat din comuna Poiana Cristei a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.
    Faptele au fost comise în după amiaza zilei de 20 iulie 2017, totul întâmplându-se în localitatea sa de domiciliu. Conform rechizitoriului, la data respectivă, o persoană din localitate a sunat la 112 și a sesizat faptul că un bărbat se află pe drumul public, în fața locuinței sale, și amenință cu moartea mai multe persoane , având în mână un cuțit și o secure. În urma sesizării, politiștii au mers la fața locului dar nu au găsit pe nimeni.
Din discuțiile purtate cu localnicii, care au și fost amenințați de inculpat,  a rezultat faptul că în ziua respectivă, pe drumul public, în apropiere de locuința inculpatului, erau mai mulți copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, care se jucau. Inculpatul, care era băut bine, avea pantalonii în vine și organele genitale la vedere. El ar fi ieșit din curtea locuinței sale și a început să alerge pe stradă după copii, deranjat fiind de faptul că aceștia se joacă și fac gălăgie. Văzându-l pe bărbat furios și cu pantalonii în vine, copiii au fugit mâncând pământul către casele lor. Două persoane, care l-au văzut pe bărbat dezbrăcat, au intervenit și i-au cerut să înceteze. În acel moment, inculpatul și-ar fi ridicat pantalonii și ar fi intrat în curtea locuinței sale. La scurt timp a ieșit din nou pe drumul public, tot cu pantalonii în vine, dar și înarmat cu o secure și un cuțit și a început să adreseze cuvinte și expresii jignitoare tuturor persoanelor care erau în zonă. De asemenea, le-a amenințat pe acestea cu moartea. În momentul în care a aflat că cineva a sunat la 112 și poliția este în zonă, bărbatul a plecat de pe drum, s-a dus în casă și s-a ascuns.
La audieri, el a spus că faptele pentru care este cerctetat nu sunt adevărate. A adăugat că el suferă cu prostata și uneori își mai face nevoile fiziologice pe stradă, obligat de situație. A adăugat că este posibil ca într-un astfel de context să-l fi văzut și copiii. A susținut că el ar fi fost cel agresat de localnici, afirmație care în urma verificărilor nu s-a confirmat.
    Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here