VIDEO și GALERIE FOTO: Micuța focșăneancă Sofia Ciobanu a câștigat trofeul “România Centenară”

0
1208


    Micuța focșăneancă Sofia Ciobanu a câștigat trofeul „România Centenară” în cadrul Festivalului Internațional „Ursulețul de Aur” – Baia Mare 2018. Festivalul s-a desfășurat în perioada 2-6 iulie, aceasta fiind cea de-a 35-a ediție a prestigioasei manifestări. Micuța artistă focșăneancă a primit și două invitații la Festivalurile Internaționale de la Belgrad și Kiev. „Mulțumim doamnei profesoare AURELIA VAIDA pentru pregătire și d-lui compozitor NICOLAE CARAGEA pentru frumoasa orchestrație !!!”, se arată pe pagina de Facebook Sofia Oficial Music. Sofia Ciobanu este
îndrumată de profesoara Aurelia Vaida și Școala Via Music.

    Vă reamintim că Sofia Maria Ciobanu a câștigat anul acesta două premii la Festivalul Internațional „Little Stars”, ediția a-XIII-a, care a avut loc la Sankt Petersburg, Federația Rusă. Este vorba de Premiul I la secțiunea Internațional și Premiul I la secțiunea Grupuri. Festivalul a avut loc în perioada 19-24 martie și este unul din cele mai apreciate festivaluri de gen din Federația Rusă. La acest festival au participat 100 de copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani din 19 țări, printre care Finlanda, Suedia, Italia, Bulgaria, Rusia, România, Moldova, dar și țări din fosta URSS.

        De reținut că micuța focșăneancă Sofia Maria Ciobanu este deținătoarea a zeci de trofee obținute la concursuri naționale și internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here