Sacha Baron Cohen pregătește o producţie satirică împotriva președintelui Trump

0
302


Comediantul Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru filmele sale satirice ”Borat” sau ”The Dictator”, vizează un proiect legat de președintele SUA, Donald Trump, care va deveni ținta glumelor sale, după cum sugerează videoclipul preluat pe contul de Twitter al artistului britanic, relatează EFE.
În 2012, Trump a postat un clip în care îl critica pe Cohen pentru gluma de prost gust la adresa prezentatorului Ryan Seacrest de pe covorul roșu al galei premiilor Oscar, considerându-l pe comediant „o persoană de categoria a treia” – (third-rate character). „Mi-ar fi plăcut ca Seacrest să-i tragă mai mulți pumni în față încât să-l bage în spital”, spune Trump în acest clip invitându-l pe Cohen „să treacă pe la școală pentru a învăța să fie amuzant”. Actorul britanic a ținut minte și a preluat clipul lui Trump pe contul său de Twitter.
Clipul reamintește cuvintele lui Trump și lasă să se întrevadă că viitoarea producție se va numi „Sacha graduates, soon” (Sacha în curând absolvent) și are ca antet fosta Universitate Trump, care a făcut obiectul unei plângeri colective. Donald Trump a convenit în noiembrie 2016 să plătească 25 de milioane de dolari pentru a încheia un caz de fraudă împotriva universității sale.
Potrivit Procuraturii, centrul universitar al magnatului newyorkez, inaugurat în 2005 și închis cinci ani mai târziu, nu a avut niciodată aviz de funcționare și s-a făcut vinovat de fraudă față de mii de tineri. Centrul oferea cursuri despre afaceri imobiliare și finanțe cerând pentru obținerea unei diplome suma de 35.000 de dolari. Tumultuoasa relație dintre Cohen și Trump a început în 2003, când omul de afaceri a fost abordat într-un episod al programului ”Da Ali G Show”, un alt personaj al comicului britanic, fiind întrebat dacă ar investi în „mănuși pentru înghețată”. Trump a părăsit interviul după câteva minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here