Pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump, confiscate de poliţia din Statele Unite

0
205


Aeronave, zgârie-nori, cravate, o specialitate de vin, ba chiar și o friptură… marca ”Trump” este deja prezentă pe o gamă variată de produse, însă poliția americană a descoperit recent o nouă marfă care încearcă să exploateze imaginea președintelui american: pastilele de ecstasy, relatează AFP. Poliția din Indiana a confiscat în luna iunie un lot de pastile portocalii, având imprimate pe ele chipul președintelui american și inscripționate pe verso cu textul ”Great Again”, o aluzie la sloganul electoral al lui Donald Trump, ”Make America Great Again” (”Să redăm măreția Americii!”).
Fotografiile înfățișând pastilele de ecstasy, date publicității vineri de poliția din Indiana, au provocat reacții amuzate pe rețelele de socializare. ”Vi se promite nirvana, dar ajungeți deprimați și lefteri”, a scris un internaut pe Twitter. Un altul își sfătuiește prietenii să se țină deoparte: ”Sunt fabricate din minciună și ură. Cu siguranță experiența va fi groaznică”.
Traficanții de pastile ecstasy utilizează frecvent forme și culori originale pentru a atrage atenția clienților și a-i fideliza. Circa 5.000 de pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump au fost confiscate și în Germania, în august 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here