ULTIMA ORĂ! Poliţiştii l-au CAPTURAT la Roma pe cel mai CĂUTAT vrâncean

0
11072


  După ani de muncă, politiștii l-au prins cel mai căutat vrâncean, care probabil că nici nu se mai gândea că va mai ajunge vreodată după gratii. Potrivit unor surse demne de încredere, Marius Nicolae Stan, acum  în vârstă de 44 de ani, ar fi  fost capturat în dimineața zilei de 3 iulie a.c., la Roma, de carabinieri. Aceștia din urmă au avut un real sprijin din partea politiștilor români, respectiv din partea polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale Vrancea, care le-au oferit informațiile necesare în vederea prinderii acestuia. Pe numele vrânceanului au fost emise 3 mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, cea mai mare fiind de 10 ani. Cel mai probabil bărbatul va fi trimis în România pentru a-și ispăși pedepsele la care a fost condamnat. Pentru prinderea lui a fost nevoie de ani de muncă, investigații și filaje, activități finalizate cu succes în dimineața zilei de marți. 
 Marius Nicolae Stan  figurează la categoria „Most Wanted” pe pagina web a Poliției Române. Bărbatul are 3 condamnări. Una dintre ele și cea mai mare este de 10 ani de închisoare și  a primit-o pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. Între anii 2000 și 2001, Marius Nicolae Stan, care era administrator cu drept de semnătură al unei societăți comerciale, a desfășurat activități comerciale și financiare care nu au fost înregistrate în evidența contabilă, sustrăgându-se de la plata impozitului. Astfel, a prejudiciat bugetul de stat cu suma de peste 400 mii lei, reprezentând TVA.
 El mai are o condamnare de șase ani de închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală, constituire și apartenență la un grup de crimă organizată, spălare de bani și înșelăciune. Mai exact, în perioada 2006-2007, el a produs și comercializat băuturi alcoolice prin ascunderea de surse impozabile. Împreună cu alți inculpați, în aceeași perioadă, Marius Nicolae Stan a pus în circulație băuturi alcoolice și vinuri falsificate, a produs și a participat la vânzarea acestora, deși știa că sunt falsificate. De asemenea, el a derulat operațiuni financiare ce vizau sustragerea veniturilor de la impozitare sau ascunderea sursei impozabile.
Marius Nicolae Stan mai are o condamnare de patru ani de închisoare pentru înșelăciune. În anul 2001, ajutat de alte două persoane, a reușit, ca pe timpul derulării unui contract de vânzare – cumpărare, prin prezentarea unei situații neconforme cu realitatea, să îi înșele pe reprezentanții Stațiunii de Cercetare, Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Odobești cu suma de peste 180 mii lei. 
Vom reveni cu informații. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here