Eleganță și grație pe străzile Adjudului, la cea de-a XI-a ediție a festivalului național „Să dansăm împreună“

0
874


Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Concurs Național de Dans „Să dansăm împreună” va avea loc la Adjud în perioada 29.06 – 3.07.2018. Concursul începe astăzi la Casa de Cultură „Tudor Vornicu” din municipiul Adjud, la ora 10.00. Înainte de concurs, între 9:30 și 10.00, va avea loc o paradă a concurenților, pe un traseu stabilit de autoritățile din Adjud.
Concursul este organizat de Ministerul Educației Naționale, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, prin directorul Daniel Gongu și Lucica Dulcescu, Inspectoratul  Școlar Județean Vrancea prin inspectorii Vica Mincă și Mihaela Simion, Palatul Copiilor Focșani, prin profesorii Didina Mocanu, directoare, și profesoara Casyana Paruba, coordonatoarea Cercului de Dans Modern, Școala Gimnazială „Mareșal Alexandru Averescu” Adjud prin profesorii Ioan Ciucur, director, și Florica Dulgheru, profesor de educație fizică și sport, Primăria Municipiului Adjud prin primarul Constantin Armencea și inspectoarea Gina Bratosin de la Compartimentul de dezvoltare a programelor locale, Casa de Cultură „Tudor Vornicu” a Municipiului Adjud prin directorul Ion Catană.
Trebuie spus faptul că la concurs sunt așteptați participanți din zece județe ale țării. Astfel, vor intra în concurs concurenți de la Palatul Copiilor Bacău, Clubul Copiilor Onești, Școala Gimnazială Sascut – Structura Sascut Sat, Școala Gimnazială Sascut – Structura Păncești, Școala Gimnazială Huruiești, Åžcoala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Zemes, Asociația „Happy life”, toate din județul Bacău. Mai sunt așteptați concurenți de la Palatul Copiilor Brăila, Clubul Copiilor Rîmnicu Sărat – Buzău, Clubul Copiilor Baraolt din Covasna, Palatal Copiilor Tecuci, Palatul Copiilor Ilfov. Din Prahova vin copii de la mai multe unități, precum Casa de Cultură din Lieci Băicoi, Școala Gimnazială Poienarii Burchii, Școala Gimnazială Tarsorul Vechi, Școala Gimnazială Tăriceni, Școala Gimnazială Mănești, Clubul Sportiv Amara din Slobozia, Palatul Copiilor Vaslui, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Vaslui, Școala Gimnazială „Principesa Elena Bibescu” Bârlad, Școala Gimnazială „Vasile Pârvan” Bârlad, Platul Copiilor Focșani, Clubul Copiilor Adjud, Clubul de dans „Armonia” Focșani. „Le dorim mult succes tuturor participanților la concurs. Oaspeții și invitații  noștri trebuie să fie siguri că vor avea parte de un fascinant spectacol de dans, culoare, eleganță. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în organizarea evenimentului, partenerilor și  sponsorilor, mulțumim mass-media pentru că a răspuns atât de prompt nevoilor noastre”, transmite profesoara Didina Mocanu, directoarea de la Palatul Copiilor din Focșani.
Precizăm faptul că în vacanța mare, la Palatul Copiilor, copiii din Focșani se pot bucura de orele care au loc la „Școala de vară”. Astfel, în fiecare zi, între orele 10.00 și 12.00 au loc tot felul de activități care mai de care mai interesante, menite să le umple timpul liber copiilor. Luni au loc ore de dans modern, marți cursuri de informatică, miercuri cultură și civilizație engleză, joi desen, iar vineri karturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here