Claudia Prisecaru pleacă astăzi la Minsk unde va alerga pentru echipa Balcanilor!

0
349


Asociația Balcanică de Atletism va participa, vineri, 22 iunie, cu o echipă valoroasă la puternicul concurs de la Minsk, prilejuit de reinaugurarea stadionului Dinamo, care a fost recunstruit.
În capitala Belarusului se vor întrece atleți reprezentând o foarte mare parte a Europei! Vor participa echipele Belarusului, Ucrainei, a țărilor baltice – Lituania, Letonia, Estonia – și a Balcanilor. Din selecționata balcanică face parte și sportiva de la Focșani, Claudia Prisecaru, deținătoarea celui mai bun timp din țară în 2017 la 3000 metri obstacole, cu care a ocupat locul al patrulea la Campionatul European de Tineret. ” Va fi un adevărat festival atletic, ce va celebra spiritul de echipă și fair-play-ul. Pentru atleții din Balcani este o foarte bună ocazie să strălucească și să-și demonstreze că sunt mari valori ale atletismului”, scrie pe site-ul Asociației Balcanice de Atletism.
Claudia Prisecaru, cea mai bună sportivă a Vrancei în 2017, componentă a Lotului Olimpic de Tineret al României, unde este pregătită de profesorul Cristian Orza, mi-a spus că pleacă la Minsk pentru a obține un rezultat foarte bun, care să însemne îndeplinirea baremului la 3000 metri obstacole pentru Campionatul European din acest an.
Cunoscându-i marile calități de atletă campionă și de voință, cred că la finalul probei de 3000 metri obstacole, Claudia își va fi îndeplinit obiectivul – baremul pentru Europene și va ocupa un loc în acord cu valoarea ei deosebită!       

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here