O tânără însărcinată în 24 de săptămâni a vrut să-și pună capăt zilelor cu frunze de leandru

0
5697


    O tânără în vârstă de 19 ani, însărcinată în 24 de săptămâni, a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, tânăra s-ar fi simțit rău, după ce, pe fondul unui episod depresiv, ar fi înghițit frunze de leandru. „I.E., femeie în vârstă de 19 ani, din comuna Slobozia Bradului, ingestie voluntară de leandru, sarcină 24 de săptămâni, în evoluție, episod depresiv recent. Pacienta se internează în cadrul secției Ginecologie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Tot la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 18 ani a ajuns de urgență la Spitalul Județean, după ce ar fi consumat substanțe interzise. Medicii i-au recomandat consult psihiatric. „C.A., bărbat în vârstă de 18 ani, din Mărășești, consum de substanțe interzise (afirmativ). Bilet de trimitere psihiatrie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.    
    De asemenea, un bărbat de 60 de ani, din comuna Cârligele, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un alt bărbat i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un bici. Potrivit unor surse, agresorul și victima ar fi prieteni, dar consumul de alcool i-a făcut să se ia la ceartă și în cele din urmă și la bătaie. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe. „A.D., bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Cârligele, escoriații multiple, legiunea dorsală și antebraț drept, mână bilateral, prin lovitură de bici – agresiune. Pacientul nu se internează”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here