SCANDAL în incinta Oborului! Un tânăr amenința oamenii cu un cuțit

0
1144


        În data de 17.06. a.c., în jurul orelor 09.00, jandarmii vrânceni care desfășurau o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în Bazarul Obor din Municipiul Focșani, au fost sesizați de mai multe persoane că un grup de patru tineri consumă băuturi alcoolice în incinta Oborului, tulbură ordinea publică, iar unul dintre ei are asupra sa un cuțit pe care îl flutura în mână către cetățenii din apropiere.
         Jandarmii au trecut la legitimarea persoanelor respective, iar tânărul în vârsta de 28 de ani, care flutura cuțitul, l-a aruncat în mașina sa pe care ulterior a încuiat-o. Văzând aceasta jandarmii au solicitat persoanelor în cauză să deschidă autovehiculul, iar în interiorul acestuia a fost descoperit cuțitul precum și o macetă și o coadă de topor.
         Cele patru persoane au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, cu amedă în cuantum total de 4300 lei. De asemenea împotriva tânărului de 28 ani au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală pentru săvârșirea prezumtivei infracțiuni de Portul fără drept de obiecte periculoase, prevăzută de art. 372 Cod Penal.
        Documentele întocmite împreună cu obiectele descoperite în mașină vor fi predate organelor de urmărire penală pentru continuare cercetărilor.

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea
Maior Petrea George

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here