GALERIE FOTO: Judo, U 21 – Focșaniul are doi campioni și un vicecampion balcanic!

0
518


    Campionatul Balcanic de judo U 21, ale cărui întreceri au avut loc la Sibiu, sâmbătă, 16 iunie și duminică, 17 iunie, s-a încheiat cu un succes remarcabil al sportivilor focșăneni.
    La 55 kg. primele două locuri au fost ocupate de Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, noul campion, și de Bogdan Drîmbă, de la CSM Focșani 2007. Mircea Tomescu a stat în primul tur, în turul al doilea a câștigat meciul cu Ramazan Imaz, din Turcia, pentru ca în finală să se impună în fața lui Drîmbă. Medaliatul cu argint, Bogdan Drîmbă, a câștigat în primul tur întâlnirea cu Nicola Marovic, din Muntenegru, iar în semifinală a dispus de Kadir Can Demir, din Turcia. Mircea Tomescu și Bogdan Drîmbă sunt colegi de lot național și s-au întâlnit în semifinala Campionatului Național U 21 care a avut loc în primăvară la Focșani. Atunci a câștigat Bogdan, acum, Mircea și-a luat revanșa.     
    La 60 kg., Laris Borș și-a conservat titlul de campion balcanic obținut în 2017 și a câștigat medalia de aur după ce a câștigat cele trei partide disputate la Sibiu: cu Ștefan Prelevici și Emil Sinanovic, din Muntenegru, și Mihai Baloi, din România. Laris Borș a câștigat în acest an titlurile de campion național la U 21 și seniori și medalia de argint la campionatul național U 23. Și a reușit o performanță de vârf, care îi relevă personalitatea de excepție – a încheiat studiile liceale la LPS Focșani ca șef de promoție 2018!
    La 73 kg., Răzvan Burdușel a încheiat concursul pe locul al cincilea.

Mircea Tomescu este elevul profesorului Dumitru Sandu Zisu, iar Laris Borș, Bogdan Drîmbă și Răzvan Burdușel sunt pregătiți de profesorii Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here