GALERIE FOTO: Mihai Trăistariu, invitatul special al Galei Olimpicilor LIS Panciu

0
434


    Artistul Mihai Trăistariu a fost invitatul special al Ediției a XI-a a Galei Olimpicilor de la Liceul Teoretic Ioan Slavici din Panciu. Evenimentul a fost organizat marți, 12 iunie 2018, de Primăria Orașului Panciu. Cu acest prilej, primarul Iulian Nica i-a oferit lui Mihai Trăistariu o diplomă de excelență în semn de prețuire a vocii unice, a talentului de excepție și a întregii activități artistice, de promovare a muzicii ușoare românești, pe marile scene din țară și din străinătate. Cunoscutul cântăreț a primit o diplomă de excelență și din partea colectivului redacțional al revistei ActuaLIS, pentru care Mihai Trăistariu a acordat un interviu în numărul 14, tipărit cu sprijinul primarului Iulian Nica și care a fost lansat în deschiderea Galei Olimpicilor. „Pentru mine, ActuaLIS este o revistă de suflet și mă bucur că, an de an, reușim împreună să punem umărul la editarea ei: voi – sub îndrumarea doamnei profesoare Elena Manovici și a domnului director Andrei Manovici și eu, nu doar în calitate de primar, ci și de fost elev al acestui liceu. Mă bucur, de asemenea, că valoarea revistei este confirmată de fiecare dată la concursurile județene și naționale la care participă. Este încă o dovadă a talentului și a muncii voastre, pentru care vă felicit și vă mulțumesc! Vă îndemn să scrieți în continuare și să ne împărtășiți impresiile și gândurile voastre frumoase! Vă promit că voi rămâne în continuare alături de voi și că revista va vedea lumina tiparului la aceleași standarde ale calității!”, le-a transmis primarul Iulian Nica membrilor echipei redacționale.

    În cadrul Galei Olimpicilor, șeful administrației locale a oferit premii individuale, constând în diplome de onoare și bani, câștigătorilor olimpiadelor județene și naționale, precum și câștigătorilor concursurilor județene, interjudețene și naționale, incluse în Calendarul activităților educative aprobat de Ministerul Educației Naționale. De asemenea, au fost acordate și premii de grup pentru Trupa de Teatru Protha, Trupa de Majorete Eagles, Corul de Cameră Cantabile, colectivul redacțional ActuaLIS, Clubul IMPACT Perfect LIS, precum și pentru echipele de handbal fete și băieți.

    Primarul Iulian Nica a premiat și profesorii, precum și personalul nedidactic, oferindu-le diplome de onoare și cadouri.  „Împreună, elevi și profesori, ați dovedit încă o dată faptul că, la Panciu, performanța este nu este o întâmplare! Și în acest an, ați făcut cinste învățământului păncean și comunității locale care vă mulțumește și vă respectă! Le mulțumesc, în egală măsură, și părinților, care au înțeles că performanța la cel mai înalt nivel trebuie susținută necondiționat, indiferent de sacrificii și eforturi! La rândul meu, am fost mereu alături de voi și de profesorii voștri! Vă asigur în continuare de sprijinul meu și vă urez mult succes în activitatea voastră!”, a declarat primarul Iulian Nica. Ca în fiecare an, la Gala Olimpicilor, conducerea liceului a mulțumit edilului-șef pentru susținerea proiectelor și programelor educative, derulate în anul școlar 2017-2018, oferindu-i, cu acest prilej, o diplomă de excelență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here