Fotbal – Sâmbătă, 16 iunie, baraj pentru promovare la Ciorăști!

0
552


    Sportul Ciorăști, campioana Superligii Altdorf Tehnik va debuta, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 18:00, în barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Adversară îi va fi CS Medgidia, campioana județului Constanța, formație redutabilă, care își dorește revenirea în Liga a III-a, unde a mai fost, sub diferite titulaturi.
    Pentru echipa din Bărăganul Vrancei participarea la baraj la doar al doilea an de existență este o performanță remarcabilă, titlul de campioană a Vrancei fiind completat cu câștigarea Cupei României, etapa județeană. Formația din Ciorăști, care se bucură de susținerea deplină a autorităților locale și a unei inimoase galerii, a încheiat anul competițional 2017-2018 neînvinsă, deși a avut adversare valoroase, așa cum au fost Național Golești, fostă campioană a Vrancei, ACS Mausoleul Mărășești și Victoria Gugești. Sportul Ciorăști are în lot fotbaliști de foarte bună calitate, între care sunt câțiva care pot face oricând diferența, așa cum a fost ușor de observat și în campionat și în cupă. Experiența celor mai mulți dintre jucătorii săi poate fi determinantă în disputa cu dobrogenii pentru promovarea în Liga a III-a.      
    Sportul Ciorăști are un lot valoros, alcătuit din portarii Mihai Burdujel și Florin Ion și jucătorii de câmp Beniamin Moisă, Ionuț Căpățână, Florin Stanciu, Nicolae Grama, Laurențiu Neculai, Adrian Oltianu, Iulian Boris Niță, Mădălin Munteanu, Răzvan Crăciun, Giani Leaua, Florentin Mănăilă, Ovidiu Radu, Ionuț Burcă, Ionuț Olteanu, Adrian Zamfir, Răzvan Popa, George Ioniță, Ionuț Bunea, Cosmin Rizea, antrenați de Cornel Militaru.
    Ultima verificare înainte de partida de baraj de sâmbătă a fost finala Cupei României, jucată duminica trecută la Unirea. A fost un test edificator pentru campioni care și-au devoalat și minusurile din joc, concretizate în dificultatea de a se desprinde, ca prestație și scor, de o echipă pe care o întrecuseră cu 7-1 cu câteva zile mai devreme, dar și pentru posibilitățile mari pe care le au la construcție, dar și mai mari, la finalizare unde Răzvan Crăciun și Giani Leaua pot fi de neoprit.
În meciul tur al barajului pentru promovare, Sportul Ciorăști poate să câștige și să-și asigure un scor cu care să meargă în retur pentru promovare. Echipa din Medgidia, care a pierdut un singur joc într-un campionat mult mai dens decât cel din Vrancea poate fi, însă, o adversară ce poate pune probleme. Cred, însă, că la finalul jocului de sâmbătă, de la Ciorăști, învingătoare de pe teren va ieși Sportul, campioana Superligii Altdorf Tehnik!
    Pagina de facebook a CS Medgidia anunță că pentru suporterii echipei care doresc să facă deplasarea la Ciorăști va fi oferit transport gratuit!

     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here