Doi bărbați au înșelat o femeie de 88 de ani, din Reghiu, căreia i-au vândut produse la suprapreț

0
2403


La data de 12 iunie a.c., ora 17.35, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi vândut unei femei, de 88 de ani, din comuna Reghiu, mai multe bunuri contra unui preț considerat mult mai mare decât cel real. La scurt timp de la sesizare, polițiștii au oprit în trafic un autoturism în care se aflau doi bărbați, de 24 respectiv 25 de ani, din județul Iași, bănuiți de săvârșirea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni, polițiștii vrânceni vă recomandă să nu cumpărați obiecte de la persoane care vă abordează la domiciliu sau în preajma zonelor comerciale sub pretextul că le vând la prețuri mai mici decât valoarea reală. Puteți fi înșelați și să constatați acest lucru când este prea târziu.
Nu primiți persoane străine în curtea sau locuința dumneavoastră. Este de preferat ca acestea să aștepte la poartă sau la ușă, timp în care acestea să fie încuiate.
În cazul în care ați fost victima unei astfel de infracțiuni vă rugăm să vă adresați celei mai apropiate unități de Poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112, în cel mai scurt timp posibil, pentru a spori șansele ca infractorul să fie identificat și prejudiciul recuperat.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here