Un focșănean a ajuns vedetă peste noapte, după ce a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie

0
11903


    Un tânăr, care pe pagina sa de facebook a scris că e din Focșani, dar lucrează în București ca inginer la Titan Echipamente Nucleare, a ajuns vedetă peste noapte. Presa de sport, dar și cea mondenă, au relatat că Georgian Adrian Drâmbă a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep.

    „Simona Halep a adunat pe Arena Națională mai mulți oameni decât la multe meciuri de fotbal disputate în Liga 1 în sezonul recent încheiat. Printre fanii veniți să o aclame în momentul în care a prezentat trofeul de la Roland Garros s-a numărat și un tânăr mai îndrăzneț, care a cerut-o în căsătorie pe cea mai bună jucătoare de tenis din lume.” (digisport.ro)

    „Fani de toate vârstele au venit pe National Arena pentru a o vedea pe Simona Halep cu trofeul Roland Garros, câștigat sâmbătă pe arena principală a turneului de la Paris. Zeci de bannere au pregătit fanii pentru Simona, însă un fan i-a eclipsat pe toți! „Vrei să fii soția mea?” a scris tânărul curajos pe o hârtie alături de o inimă.” (sport.ro)

    „Simona Halep și-a prezentat trofeul mult dorit pe Arena Națională. Mii de persoane au venit să o felicite pe sportivă. Mai mult, campioana a fost cerută în căsătorie în fața a mii de susținători. În timp ce unii îi strigau numele din tribune, un admirator mai curajos a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni. A ridicat o pancardă pe care scria: „Simona, vrei să fii soția mea?” „Mi-am exprimat iubirea față de ea. O ador, este sportivă noastră. Sper să o fi bucurat și să-i fi făcut câteva clipe din viața ei mai frumoase”, a mărturisit tânărul.” (a1.ro)

    „Fanii Simonei Halep au venit cu mic cu mare, totul pentru a-și arăta susținerea și respectul pentru că Simona Halep a dus numele țării noastre mai departe. Printre fanii veniți pentru Simona Halep s-a aflat și un tânăr, care a cerut-o în căsătorie pe sportiva noastră. Tânărul a venit pregătit cu un afiș pe care a scris „Simona, vrei să fii soția mea?” Bărbatul, unul extrem de chipeș, de altfel, i-a uimit pe toți cei care au fost de față. Nu știm dacă gestul său a fost doar o glumă sau dacă tânărul chiar o simpatizează mai mult decât un simplu fan pe frumoasa noatră sportivă, însă cert este că Simona Halep nu a observat gestul său. Dar, nu-i așa, speranța moare ultima iar cererea în căsătorie a chipeșului din tribună va ajunge și la urechile Simonei Halep.” (spynews.ro)

    Tânărul are un simț dezvoltat al umorului, fapt care reiese din postările sale publice pe pagina de Facebook:

„Da, eu am apărut pe tv și am cerut-o pe Simona! Încă aștept răspunsul Simoooo!”
„Simooo, o punem de nuntă după câștigarea Wimbledon-ului? „
„Bă, nu știu cum să vă spun, da’ m-am culcat țăran coclit și acu’s vedetă.”
„Un singur lucru vreau să vă întreb dacă tot am apărut peste tot în presă, se vede sala în poză?”
„Fetelor, Simona încă nu mi-a răspuns, deci mai sunt șanse.”
„Cine se mai ia de mine o să o pun pe Iubi să vă dea cu racheta-n cap.”
„Să știți că după tot succesul pe care îl am, nu o să mă schimb, o să vă cer bani împrumut în continuare.”
„Mamă, ți-am zis că îți aduc fata numărul 1 în lume acasă? Nu m-ai crezut…”
„Din tot ce s-a întâmplat ieri, mă bucur că am scris corect din punct de vedere gramatical, cum ar fi fost titlu mare în presă, „Un analfabet o cere în căsătorie pe Simona Halep”.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here